Vi trekker inntil 10 heldige band/artister til å delta. Vi gjennomfører lydprøver 11. oktober og før konsertstart 12. oktober. 

Søknadsfrist: 3.oktober 

Spill 1-3 låter live foran publikum og et team av folk fra musikkbransjen. Etter endt konsert får du/dere konstruktiv tilbakemelding fra teamet på hvordan dette gikk og hva du/dere kan jobbe med videre. Konserten blir filmet, streamet og gjort opptak av. Du/dere vil opptre foran publikum, men tilbakemeldingene skjer backstage. Det er gratis å delta, man må bare legge av datoene 11. og 12. oktober.

Feedback gir deg dette: 

  • Tilbakemelding fra musikkbransjen
  • Flerkameraproduksjon
  • Live-stream
  • Demo opptak

 

Kriterier for å søke:

-        Du må ha egne låter klar som kan testet på publikum

-        Du/dere må kunne fremføre låten selv

-        Du/dere må legge ved teknisk rider

Målgruppe: Nye ferske band/artister som trenger live-erfaring og tilbakemelding på ny musikk.  

 

logorekke.png

Disse skal gi deg feedback

Adrian Danielsen

Adrian Danielsen, født og oppvokst i Tromsø. Tar for tiden en mastergrad i utøvende rytmisk piano ved Universitetet i Tromsø. Har en bakgrunn fra jazzmusikken, men har i løpet av de siste 4-5 årene jobbet veldig mye med elektriske instrumenter. Spiller keys i og fungerer som produsent for bandet White Ascot, og jobber i tillegg som freelancemusiker og lærer

Edd Sivertsen

Edd Sivertsen er vokalist i kaos punkbandet Rumblin Retards, plateaktuell med stonerpunkbandet Counter Cunt Movement. Han har også en dritkul og forferdelig inaktiv platelabel som heter Good Head Records. Til vanlig jobber han som bartender og dj på musikkbastionen Blå Rock. I tillegg booker han konserter for både Dreamkiller og Blå Rock

Kari Westergaard

Hun driver plateselskapene Blues for the Red Sun og Westergaard Records sammen med Robert Dyrnes. Sammen driver de også platesjappen Backbeat på sjette året, noe som har blitt en viktig institusjon for byens musikkmiljø med årene.Kari har vært engasjert i booking på Drivs tidlige epoke, og i bookingteamet til Buktafestivalen i over 10 år. Ellers har hun 20 år som ivrig konsertgjenger og 15 pr som dj på baken i tillegg til at hun er en platesamler på grensen til det som kalles galskap. 

Frida Lydia Hansen

Frida er, i tillegg til masterstudent i utøvende sang, frilansmusiker og sangpedagog. Hun spiller i flere prosjekter, blant annet White Ascot og Arcane Station. Hun er ivrig på låtskriving og spiller bass og synth. Spilt på scener over hele landet siden 2010. 

Johanne Isefiær McDougall

Johanne har jobbet med folkemusikk, jazz, elektronika og pop. De to sistnevnte sjangrene resulterte i elektropop-duoen Mmm som hun var aktiv i fram til 2014. Hun drifter eget plateselskap og er Dj i klubbkonsept-kollektivet Nightcall og har det siste året spilt under klubbkonseptet Less talk, more action! på Circa her i Tromsø. Johanne har jobbet som booker og produsent ved Riksscenen i Oslo og har tatt en bachelor i Musikkvitenskap. Nå er hun engasjert i RYK (Rytmisk kompetansenettverk i Nord) for RYK og KOFOR (Kompetansesenter for musikkbransjen i Nord-Norge)

Sverre Simonsen

I tillegg til å være gitarlærer ved Tromsø musikkskole, fullfører Sverre  til våren en bachelor i rytmisk utøvende el.-gitar ved Konservatoriet i Tromsø. Til vanlig spiller han i bandet «Jadudah», i bandet til den nordnorske popkometen «Kajander», samt den samiske elektropop-artisten «Ágy», som alle kan vise til flere radio-listinger, landsomfattende turnéer og festivalspillinger. Sverre jobber også mye freelance som gitarist og mandolinist, i tillegg til å jobbe mye med visuelle uttrykk i form av grafisk design, foto og video for flere nordnorske band og artister. Han er også fast komponist og musikkprodusent for Tromsø byteater sine forestillinger.

Anette Walle

Anette er en musikknerd som har stått med trynet planta i diverse platesjapper siden midten av 2000-tallet. I Tromsø finner du henne bak kassa på Backbeat. I tillegg driver hun med booking og konsertvirksomhet i The North Country Fair. The End, som booker band til flere av byens velkjente konsertsteder.