DISSE HAR FÅTT STØTTE FRA PROSJEKTVUGGA

Cathrine Bruvold (21)

Prosjekt: INTO Community - et nettverk for aspirerende entreprenører

INTO Community er prosjekt med den hensikt inspirere unge mennesker til å drive med innovasjon, i tillegg til å være en plattform for kunnskaps- og kompetanseutveksling blant skaperlystne. 

Les mer om og lik INTO Community her


Jenny Andersen (24) og Mohamed Jabaly (25)

Prosjekt: What It Feels Like   

Slik beskriver Jenny og Mohamed sitt prosjekt:

"When words fail to explain how we feel, and we get trapped with our memories, we turn to art using photography, painting and video. Now we want to put our work together and tell people about our personal reactions, thoughts and feelings after living through acts of war and terror"

Se hvordan deg går med prosjektet her


Hakim Chaib Johansen (20)

Prosjekt: Tegnemagasin

Alle bidrag til tegnemagasinet kommer fra deltakere på Tegnetirsdag på Tvibit. Her kan alle få velge innholdet.

Sluttresultatet vil bestå av illustrasjoner, tegneserier og lignende, som gruppa har laget.

PS. Tegnetirsdag holdes hver uke og er åpen for alle!


Isak Gustavsen (18) 

Prosjekt: Strobe Guitar

Prosjektet baserer seg på å bygge stober og røykfordelingssytem inn i en Fender Stratocaster gitar.

Isak sitt prosjekt ble til da en gruppe med musikere og teknikere ønsker å utforske mulighetene innenfor sceneunderholdning. Neste steg for gruppa er å gå løs på trommesettet! 


contact4.jpg

Mark de Hop (25) og Liv Kaya Aabye (26) 

Prosjekt: Improlab 

Da Mark og Liv ikke fant en gruppe som holdt på med improviasjons aktiviteter i Tromsø, bestemte de seg for å starte en  selv. 

Slik beskriver Mark og Liv sitt prosjekt: 

"Improlab is a platform for youth and curious people to explore their creative side at storytelling events, in improvisation theater and during contact dance sessions. Whether expressed in words, movement or a combination thereof. 

With this project we want to offer a safe space to try out and to grow. By doing so we want to grow a community open to everybody with a curious mind"

Følg gruppen og finn neste impro-samling her


_DSC9185.JPG

Cat Gundry-Beck (24) 

Photoprosjekt: Take Me To Your Favorite Place 

Cat er en ung fotograf fra Irland som foretrekker å konstruere senarioer når hun tar portrettbilder. Denne måten å jobbe på har inspirert til photo prosjektet Take Me to Yur Favorite Place som har utstillingsåpning 17.mars 2017 på Tvibit. Hennes bilde av Siri figurerer nå som banner for UNG på Tvibits hjemmeside. 

"The idea is to take photographs of people in a place where they feel inspired"


Humle Rosenkvist (24) og Gjøa Orheim (27) 

Prosjekt: DJ Klitter 

 DJ Klitter er en feministisk duo som oppsto i motreaksjon til Tromsøs nåværende DJ scene - en scene som for øyeblikket består av menn som spiller menn. 

Både Humle og Gjøa har bakgrunn i kunstmiljøet og Insomniafestivalen, noe som har gitt de mye inspirasjon til DJ Klitter sitt liveshow.

"Vi anser att musikscenen behöver få in fler kvinnor, både som spelas men också som spelar. Vår vision är att spela minst 70% kvinnliga artister, något som har kräver research. Inte för att de inte finns, men snarare för att dessa inte får den uppmärksamhet de förtjänar"

Følg DJ Klitter på facebook her


Tommy Tang (20)

Prosjekt: Super Smash Bros 4 Turnering - King of the Hill

Tommy og teamet som jobber med turneringen har lenge vært aktive deltakere på Fightnight - en spillekveld med fokus på kampspill. Fightnight er åpent for alle spill-interesserte og finner sted på Tvibit hver onsdag. Dette konseptet har etterhvert blitt svært populær og fått mange tilhengere.

Som følge av suksessen til Fightnight bestemteTommy seg for å arrangere en egen turnering og med dette også hjelpe til  skape et større kompetitivt spillmiljø i Tromsø.


Marni Kruse (24) 

Prosjekt: Kunstutstilling 

Marni Kruse er fra Færøyene og kom til Tromsø for 2 år siden. Han studerer nå ved Universitetet i Tromsø og jobbere med både kunst og musikk på fritiden. 

Maleriene til utstillingen er laget av Marni selv og er primært landskapsmotiver inspirert av Tromsøområdet, bylivet, Færøyene og havet.

Dette er Marnis første kunstutstilling og har utstillingsåpning i Kafe Kringla 4. mai 2017. Alle bilder er til salgs. 

 Besøk Marnis nettside her


Tamara (24) Varvara (26) Jørgen (24) og Martin (23)

Prosjekt: Pop-up Adventure

Pop-up Adventure er et interaktivt spill som kombinerer teknologi og virkelighet.

Visjonen bak spillet er å skape en utfordrende og underholdende arena hvor samspill og synergier mellom deltakere er sentralt. Spillet kan settes opp i uendelig antall konfigurasjoner, både i form av størrelse, vanskelighetsgrad og tid. Spillere bruker egen mobil eller nettbrett for å få tilgang til baner, og må komme seg gjennom alle stasjonene innen en forhåndsbestemt tidsfrist.