Tvibit HUSET


Christian Hyld Tlf: 776 97 870 christian@tvibit.net Leder på Tvibit. Christian har jobbet på Tvibit siden 2000, han begynte som sivilarbeider, har vært leder for Filmveksthuset og er nå leder for Tvibit. Områder: Leder, økonomi, personal administrasjon.

Christian Hyld
Tlf: 776 97 870
christian@tvibit.net

Leder på Tvibit. Christian har jobbet på Tvibit siden 2000, han begynte som sivilarbeider, har vært leder for Filmveksthuset og er nå leder for Tvibit.

Områder: Leder, økonomi, personal administrasjon.

Sif Vik Tlf: 776 97 870 sif@tvibit.net (i permisjon, tilbake 10.august 2018) Plan- og utviklingsleder på Tvibit. Har ansvar for nye utviklingsprosjekter, nettverk- og myndighetskontakt, utadrettet virksomhet, forankring, prosjekter, drift, administrasjon, personal, Unginfo, Aktiv Ungdom-programmet og foredrag. Sif jobber også med Tvibitstigen. Sif er også lokalkontakt for Aktiv Ungdom i Troms, sammen med Vilde.

Sif Vik
Tlf: 776 97 870
sif@tvibit.net

(i permisjon, tilbake 10.august 2018)

Plan- og utviklingsleder på Tvibit. Har ansvar for nye utviklingsprosjekter, nettverk- og myndighetskontakt, utadrettet virksomhet, forankring, prosjekter, drift, administrasjon, personal, Unginfo, Aktiv Ungdom-programmet og foredrag. Sif jobber også med Tvibitstigen.

Sif er også lokalkontakt for Aktiv Ungdom i Troms, sammen med Vilde.

Karl Kristian Hansen Tlf: 776 97 870 karl@tvibit.net Ansvarlig for booking av kontorplass og møterom i 3. etg, koordinering av utvekslingsprosjektet Screen, Yoghurt Kulturakselerator, samt veiledning, ideutvikling & prosessledelse på diverse prosjekter. Karl Kristian jobber også med Tvibitstigen. 

Karl Kristian Hansen
Tlf: 776 97 870
karl@tvibit.net

Ansvarlig for booking av kontorplass og møterom i 3. etg, koordinering av utvekslingsprosjektet Screen, Yoghurt Kulturakselerator, samt veiledning, ideutvikling & prosessledelse på diverse prosjekter. Karl Kristian jobber også med Tvibitstigen. 

 
Mia Eriksen Tlf: 776 97 870 mia@tvibit.net Produsent på Tvibit. Mia planlegger, gjennomfører og koordinerer arrangement i regi av Tvibit. Samarbeider med Tvibits leietakere, brukere og eksterne partnere. Mia jobber også med Tvibitstigen. 

Mia Eriksen
Tlf: 776 97 870
mia@tvibit.net

Produsent på Tvibit. Mia planlegger, gjennomfører og koordinerer arrangement i regi av Tvibit. Samarbeider med Tvibits leietakere, brukere og eksterne partnere. Mia jobber også med Tvibitstigen. 

Vilde Fjeldheim Wold Tlf: 776 97 870 vilde@tvibit.net Aktivitetskoordinator og ansvarlig for veiledning og koordinering i UNG. Prosjektleder for Musikkfest Tromsø. Vilde jobber også med Tvibitstigen. 

Vilde Fjeldheim Wold
Tlf: 776 97 870
vilde@tvibit.net

Aktivitetskoordinator og ansvarlig for veiledning og koordinering i UNG. Prosjektleder for Musikkfest Tromsø. Vilde jobber også med Tvibitstigen. 

Mariann Meszaros Josefsen Tlf: 776 97 870 Mariann.meszaros.josefsen@tromso.kommune.no  

Mariann Meszaros Josefsen
Tlf: 776 97 870
Mariann.meszaros.josefsen@tromso.kommune.no

 Fredrik Forssman Tlf: 776 97 870 fredrik@tvibit.net Leder for Tvibit Musikk, Kofor og bookingansvarlig for Kysten Studio.

Fredrik Forssman
Tlf: 776 97 870
fredrik@tvibit.net

Leder for Tvibit Musikk, Kofor og bookingansvarlig for Kysten Studio.

Anette Tunheim Jakobsen Tlf: 776 97 870 anette@tvibit.net Bookingansvarlig for Tvibit Scene og kurator for musikkfaglig tilbud gjennom Tvibit Musikk og Kofor

Anette Tunheim Jakobsen
Tlf: 776 97 870
anette@tvibit.net

Bookingansvarlig for Tvibit Scene og kurator for musikkfaglig tilbud gjennom Tvibit Musikk og Kofor

Jonas Sivertsen Tlf: 489 90 095 jonas@tvibit.net Lydteknisk ansvarlig på Tvibit og ansvarlig for instrument og bandundervisning gjennom Musikkfabrikkene i Tromsø. 

Jonas Sivertsen
Tlf: 489 90 095
jonas@tvibit.net


Lydteknisk ansvarlig på Tvibit og ansvarlig for instrument og bandundervisning gjennom Musikkfabrikkene i Tromsø. 

 
Helge-André Hansen Tlf: 489 90 095 helge@tvibit.net Lydtekniker og ansvarlig for booking av øvingsrom og studiopplæring gjennom Musikkfabrikkene.

Helge-André Hansen
Tlf: 489 90 095
helge@tvibit.net

Lydtekniker og ansvarlig for booking av øvingsrom og studiopplæring gjennom Musikkfabrikkene.

 

Tvibit Film


 

Vi er et ressurs- og kompetansesenter for ungdomsfilm i Nord-Norge.

 
Terje André Nymark Tlf: 776 97 870 terje@tvibit.net (Permisjon til september 2018.) Terje har ansvaret for talentutvikling i filmveksthuset. Han jobber med filmgrupper lokalt, og arbeider med å utvikle ungdomsfilmmiljøer i landsdelen forøvrig. Han er eksil-Vesteråling med filmutdannelse fra London Film School, og har jobbet som tekstforfatter og filmregissør i Tromsø i ti år. Områder: talentutvikling, filmkurs, Tvibit Talentfilmfond og veiledning manus/regi.

Terje André Nymark
Tlf: 776 97 870
terje@tvibit.net

(Permisjon til september 2018.)

Terje har ansvaret for talentutvikling i filmveksthuset. Han jobber med filmgrupper lokalt, og arbeider med å utvikle ungdomsfilmmiljøer i landsdelen forøvrig. Han er eksil-Vesteråling med filmutdannelse fra London Film School, og har jobbet som tekstforfatter og filmregissør i Tromsø i ti år. Områder: talentutvikling, filmkurs, Tvibit Talentfilmfond og veiledning manus/regi.

Hermann Greuel Tlf: 776 97 870 hermann@tvibit.net Hermann er prosjektleder for NUFF- Nordisk Ungdoms Filmfestival som finner sted i Tromsø hvert år i juni. For mer informasjon kan du se på www.nuff.no. Syns du dette virker interessant, ta kontakt med Hermann! Hermann jobber også med internasjonale prosjekter knyttet til Filmveksthuset. Områder: Nordisk Ungdomsfilmfestival og internasjonale prosjekter. Hermann jobber også med Tvibitstigen. 

Hermann Greuel
Tlf: 776 97 870
hermann@tvibit.net

Hermann er prosjektleder for NUFF- Nordisk Ungdoms Filmfestival som finner sted i Tromsø hvert år i juni. For mer informasjon kan du se på www.nuff.no. Syns du dette virker interessant, ta kontakt med Hermann! Hermann jobber også med internasjonale prosjekter knyttet til Filmveksthuset. Områder: Nordisk Ungdomsfilmfestival og internasjonale prosjekter. Hermann jobber også med Tvibitstigen. 

Tonje Ness Meinhardt Tlf: 776 97 870 tonje@tvibit.net Tonje jobber som produsent på Filmveksthuset. Hun arrangerer workshops og rekrutterer til de, workshops i Tromsø eller i Nord-Norge generelt. Hun er fra Nord-Trøndelag og har norsk/britisk bachelorgrad i Film- & TV-produksjon.

Tonje Ness Meinhardt
Tlf: 776 97 870
tonje@tvibit.net

Tonje jobber som produsent på Filmveksthuset. Hun arrangerer workshops og rekrutterer til de, workshops i Tromsø eller i Nord-Norge generelt. Hun er fra Nord-Trøndelag og har norsk/britisk bachelorgrad i Film- & TV-produksjon.

 
Stian Andreassen Tlf: 776 97 870 stian@tvibit.net Teknisk ansvarlig og fotograf for Filmveksthuset. Har filmutdannelse fra Norges Kreative Høyskole i Trondheim. Har ansvaret for filmutstyret og utlån, samt dokumentasjon av det som skjer på Tvibit.

Stian Andreassen
Tlf: 776 97 870
stian@tvibit.net

Teknisk ansvarlig og fotograf for Filmveksthuset. Har filmutdannelse fra Norges Kreative Høyskole i Trondheim. Har ansvaret for filmutstyret og utlån, samt dokumentasjon av det som skjer på Tvibit.

Ismet Bachtiar Tlf: 776 97 870 ismet@tvibit.net Ismet Bachtiar er filmkonsulent på Filmveksthuset Tvibit med hovedfokus for ”nye medier” som interaktiv produksjon. Ismet er veldig opptatt av teknologi, popkultur og ikke minst, dataspill og har jobbet for større spillselskap som EA Playfish og Funcom. Områder: Filmveksthuset Tvibit, lokale og internasjonale prosjekter.

Ismet Bachtiar
Tlf: 776 97 870
ismet@tvibit.net

Ismet Bachtiar er filmkonsulent på Filmveksthuset Tvibit med hovedfokus for ”nye medier” som interaktiv produksjon. Ismet er veldig opptatt av teknologi, popkultur og ikke minst, dataspill og har jobbet for større spillselskap som EA Playfish og Funcom.

Områder: Filmveksthuset Tvibit, lokale og internasjonale prosjekter.

Espen Nomedal Tlf: 776 97 870 espen.nomedal@tromso.kommune.no Espen er filmkonsulent på Filmveksthuset med ansvar for Den Kulturelle Skolesekken ressurssenter. Han utvikler, produserer og instruerer filmkurs/filmworkshops på Tvibit, festivaler og skoler. Områder: DKS-ressurssenter, filmkurs, Tvibit Talentfilmfond.

Espen Nomedal
Tlf: 776 97 870
espen.nomedal@tromso.kommune.no

Espen er filmkonsulent på Filmveksthuset med ansvar for Den Kulturelle Skolesekken ressurssenter. Han utvikler, produserer og instruerer filmkurs/filmworkshops på Tvibit, festivaler og skoler.

Områder: DKS-ressurssenter, filmkurs, Tvibit Talentfilmfond.

 

TVIBIT KAFÉ


 

På Tvibits kafé Kringla lages maten helt fra bunnen. Vi baker brød, scones og kanelsnurrer hver dag, kakene er bakt av vår egen konditor og kaffe er kortreist fra Tromsø Kaffebrenneri. 

 
Margrete Lind

Margrete Lind

Nina-Agnethe Myrvoll

Nina-Agnethe Myrvoll

Chia ju Li

Chia ju Li


TVIBIT HELSE


 

På helsestasjonen jobber for helsesøster, lege og psykologistudenter (Psykhjelpa). Alle har taushetsplikt. Det er gratis å komme hit og vi har åpent på ettermiddagstid.

Du kan komme hit med spørsmål om helsa di og om kropp, seksualitet og seksuell identitet. Du kan få resept på hormonell prevensjon, hente kondomer, ta graviditetstest og du kan teste deg for seksuelt overførbare infeksjoner. Noen ganger kan være behov for å snakke om egne bekymringer eller bekymringer i forhold til andre.

Helsesøster og lege har drop-in timer og Psykhjelpa har timebestilling.

 

Tlf: 47673456

lytteposten@tromso.kommune.no

Følg oss på Facebook.

 
 
Merete Nypan Helsesøster Tlf: 47673456 merete.nypan@tromso.kommune.no  

Merete Nypan
Helsesøster
Tlf: 47673456
merete.nypan@tromso.kommune.no

 

Randi Elisabeth Olsen Helsesøster Tlf: 47673456 randi.elisabeth.olsen@tromso.kommune.no  

Randi Elisabeth Olsen
Helsesøster
Tlf: 47673456
randi.elisabeth.olsen@tromso.kommune.no

 

Maria Larsson Helsesøster Tlf: 47673456 maria.larsson@tromso.kommune.no  

Maria Larsson
Helsesøster
Tlf: 47673456
maria.larsson@tromso.kommune.no


 

 
Edvarda Louise Salomonsen Medisinerstudent Tlf: 47673456 Edvarda.Louise.Salomonsen@tromso.kommune.no

Edvarda Louise Salomonsen
Medisinerstudent
Tlf: 47673456

Edvarda.Louise.Salomonsen@tromso.kommune.no

 
 

TEKNIKERE


Mari Joanne Gaustad Hagen

Mari Joanne Gaustad Hagen