Hurtigvalg kontakt

Hovednummer: 776 97 870

Booking øvingsrom/småstudio // 489 90 095.

Booking arbeidsplass/møterom Yoghurt // 958 00 903

Booking Filmutstyr/redigering  //948 10 317

Booking møterom og lokaler // 776 97 870

Booking Kysten Studio  // 926 36 977

Booking Scene/Preprod  // 489 90 095

Musikkfabrikkene // 489 90 095

Helsestasjon for Ungdom  // 476 73 456

Kompetansesenteret for musikkbransjen i Nord-Norge (Kofor) // 926 36 977

Catering Kringla // 400 56 517


Tvibit HUSET


 Christian Hyld Tlf: 776 97 870 christian@tvibit.net Leder på Tvibit. Christian har jobbet på Tvibit siden 2000, han begynte som sivilarbeider, har vært leder for Filmveksthuset og er nå leder for Tvibit. Områder: Leder, økonomi, personal administrasjon.

Christian Hyld
Tlf: 776 97 870
christian@tvibit.net

Leder på Tvibit. Christian har jobbet på Tvibit siden 2000, han begynte som sivilarbeider, har vært leder for Filmveksthuset og er nå leder for Tvibit.

Områder: Leder, økonomi, personal administrasjon.

 Sif Vik  Tlf: 776 97 870  sif@tvibit.net  Plan- og utviklingsleder på Tvibit. Har ansvar for nye utviklingsprosjekter, nettverk- og myndighetskontakt, utadrettet virksomhet, forankring, prosjekter, drift, administrasjon, personal, Unginfo, Aktiv Ungdom-programmet og foredrag. Sif jobber også med Tvibitstigen. Sif er også lokalkontakt for Aktiv Ungdom i Troms, sammen med Vilde.

Sif Vik
Tlf: 776 97 870
sif@tvibit.net

Plan- og utviklingsleder på Tvibit. Har ansvar for nye utviklingsprosjekter, nettverk- og myndighetskontakt, utadrettet virksomhet, forankring, prosjekter, drift, administrasjon, personal, Unginfo, Aktiv Ungdom-programmet og foredrag. Sif jobber også med Tvibitstigen.

Sif er også lokalkontakt for Aktiv Ungdom i Troms, sammen med Vilde.

 Karl Kristian Hansen  Tlf: 776 97 870  karl@tvibit.net  Ansvarlig for booking av kontorplass og møterom i 3. etg, koordinering av utvekslingsprosjektet Screen, Yoghurt Kulturakselerator, samt veiledning, ideutvikling & prosessledelse på diverse prosjekter. Karl Kristian jobber også med Tvibitstigen.

Karl Kristian Hansen
Tlf: 776 97 870
karl@tvibit.net

Ansvarlig for booking av kontorplass og møterom i 3. etg, koordinering av utvekslingsprosjektet Screen, Yoghurt Kulturakselerator, samt veiledning, ideutvikling & prosessledelse på diverse prosjekter. Karl Kristian jobber også med Tvibitstigen.

 
 Mia Eriksen  Tlf: 776 97 870 mia@tvibit.net  Produsent på Tvibit. Mia planlegger, gjennomfører og koordinerer arrangement i regi av Tvibit. Samarbeider med Tvibits leietakere, brukere og eksterne partnere. Mia jobber også med Tvibitstigen.

Mia Eriksen
Tlf: 776 97 870
mia@tvibit.net

Produsent på Tvibit. Mia planlegger, gjennomfører og koordinerer arrangement i regi av Tvibit. Samarbeider med Tvibits leietakere, brukere og eksterne partnere. Mia jobber også med Tvibitstigen.

 Vilde Fjeldheim Wold  Tlf: 776 97 870  vilde@tvibit.net  Aktivitetskoordinator og ansvarlig for veiledning og koordinering i UNG. Prosjektleder for Musikkfest Tromsø. Vilde jobber også med Tvibitstigen.

Vilde Fjeldheim Wold
Tlf: 776 97 870
vilde@tvibit.net

Aktivitetskoordinator og ansvarlig for veiledning og koordinering i UNG. Prosjektleder for Musikkfest Tromsø. Vilde jobber også med Tvibitstigen.

 Mariann Meszaros Josefsen  Tlf: 776 97 870  Mariann.meszaros.josefsen@tromso.kommune.no  Barne -og Ungdomsarbeider. Mariann er prosjektleder for Ung Kulturrabatt og jobber med dansetilbudet på huset.

Mariann Meszaros Josefsen
Tlf: 776 97 870
Mariann.meszaros.josefsen@tromso.kommune.no

Barne -og Ungdomsarbeider. Mariann er prosjektleder for Ung Kulturrabatt og jobber med dansetilbudet på huset. 
 
 Fredrik Forssman Tlf: 776 97 870 fredrik@tvibit.net  Leder for Tvibit Musikk, Kofor og bookingansvarlig for Kysten Studio.

Fredrik Forssman
Tlf: 776 97 870
fredrik@tvibit.net

Leder for Tvibit Musikk, Kofor og bookingansvarlig for Kysten Studio.

 Jonas Sivertsen  Tlf: 489 90 095 jonas@tvibit.net  Lydteknisk ansvarlig på Tvibit og ansvarlig for instrument og bandundervisning gjennom Musikkfabrikkene i Tromsø.

Jonas Sivertsen
Tlf: 489 90 095
jonas@tvibit.net


Lydteknisk ansvarlig på Tvibit og ansvarlig for instrument og bandundervisning gjennom Musikkfabrikkene i Tromsø.

 Helge-André Hansen  Tlf: 489 90 095 helge@tvibit.net  Lydtekniker og ansvarlig for booking av øvingsrom og studiopplæring gjennom Musikkfabrikkene.

Helge-André Hansen
Tlf: 489 90 095
helge@tvibit.net

Lydtekniker og ansvarlig for booking av øvingsrom og studiopplæring gjennom Musikkfabrikkene.

 
 
 
 Anette Tunheim Jakobsen  Tlf: 489 90 095 anette@tvibit.net  (i permisjon til og med våren 2019)  Bookingansvarlig for Tvibit Scene og kurator for musikkfaglig tilbud gjennom Tvibit Musikk og Kofor

Anette Tunheim Jakobsen
Tlf: 489 90 095
anette@tvibit.net

(i permisjon til og med våren 2019)

Bookingansvarlig for Tvibit Scene og kurator for musikkfaglig tilbud gjennom Tvibit Musikk og Kofor

 Rune Simonsen  Tlf: 489 90 095 rune.simonsen@tromso.kommune.no (Vikar for Anette Tunheim Jakobsen) Bookingansvarlig for Tvibit Scene og kurator for musikkfaglig tilbud gjennom Tvibit Musikk og Kofor

Rune Simonsen
Tlf: 489 90 095
rune.simonsen@tromso.kommune.no

(Vikar for Anette Tunheim Jakobsen)

Bookingansvarlig for Tvibit Scene og kurator for musikkfaglig tilbud gjennom Tvibit Musikk og Kofor

 

Tvibit Film


Vi er et ressurs- og kompetansesenter for ungdomsfilm i Nord-Norge.

 Terje André Nymark  Tlf: 776 97 870  terje@tvibit.net  Terje har ansvaret for talentutvikling i filmveksthuset. Han jobber med filmgrupper lokalt, og arbeider med å utvikle ungdomsfilmmiljøer i landsdelen forøvrig. Han er eksil-Vesteråling med filmutdannelse fra London Film School, og har jobbet som tekstforfatter og filmregissør i Tromsø i ti år. Områder: talentutvikling, filmkurs, Tvibit Talentfilmfond og veiledning manus/regi.

Terje André Nymark
Tlf: 776 97 870
terje@tvibit.net

Terje har ansvaret for talentutvikling i filmveksthuset. Han jobber med filmgrupper lokalt, og arbeider med å utvikle ungdomsfilmmiljøer i landsdelen forøvrig. Han er eksil-Vesteråling med filmutdannelse fra London Film School, og har jobbet som tekstforfatter og filmregissør i Tromsø i ti år. Områder: talentutvikling, filmkurs, Tvibit Talentfilmfond og veiledning manus/regi.

 Hermann Greuel  Tlf: 776 97 870  hermann@tvibit.net  Hermann er prosjektleder for NUFF- Nordisk Ungdoms Filmfestival som finner sted i Tromsø hvert år i juni. For mer informasjon kan du se på www.nuff.no . Syns du dette virker interessant, ta kontakt med Hermann! Hermann jobber også med internasjonale prosjekter knyttet til Filmveksthuset. Områder: Nordisk Ungdomsfilmfestival og internasjonale prosjekter. Hermann jobber også med Tvibitstigen.

Hermann Greuel
Tlf: 776 97 870
hermann@tvibit.net

Hermann er prosjektleder for NUFF- Nordisk Ungdoms Filmfestival som finner sted i Tromsø hvert år i juni. For mer informasjon kan du se på www.nuff.no. Syns du dette virker interessant, ta kontakt med Hermann! Hermann jobber også med internasjonale prosjekter knyttet til Filmveksthuset. Områder: Nordisk Ungdomsfilmfestival og internasjonale prosjekter. Hermann jobber også med Tvibitstigen.

 Espen Nomedal  Tlf: 776 97 870  espen.nomedal@tromso.kommune.no  Espen er filmkonsulent på Filmveksthuset med ansvar for Den Kulturelle Skolesekken ressurssenter. Han utvikler, produserer og instruerer filmkurs/filmworkshops på Tvibit, festivaler og skoler. Espen jobber også med Tvibitstigen.

Espen Nomedal
Tlf: 776 97 870
espen.nomedal@tromso.kommune.no

Espen er filmkonsulent på Filmveksthuset med ansvar for Den Kulturelle Skolesekken ressurssenter. Han utvikler, produserer og instruerer filmkurs/filmworkshops på Tvibit, festivaler og skoler. Espen jobber også med Tvibitstigen.

 
 Stian Andreassen  Tlf: 776 97 870  stian@tvibit.net  Teknisk ansvarlig og fotograf for Filmveksthuset. Har filmutdannelse fra Norges Kreative Høyskole i Trondheim. Har ansvaret for filmutstyret og utlån, samt dokumentasjon av det som skjer på Tvibit.

Stian Andreassen
Tlf: 776 97 870
stian@tvibit.net

Teknisk ansvarlig og fotograf for Filmveksthuset. Har filmutdannelse fra Norges Kreative Høyskole i Trondheim. Har ansvaret for filmutstyret og utlån, samt dokumentasjon av det som skjer på Tvibit.

 Ismet Bachtiar  Tlf: 776 97 870  ismet@tvibit.net  Ismet Bachtiar er filmkonsulent på Filmveksthuset Tvibit med hovedfokus for ”nye medier” som interaktiv produksjon. Ismet er veldig opptatt av teknologi, popkultur og ikke minst, dataspill og har jobbet for større spillselskap som EA Playfish og Funcom.

Ismet Bachtiar
Tlf: 776 97 870
ismet@tvibit.net

Ismet Bachtiar er filmkonsulent på Filmveksthuset Tvibit med hovedfokus for ”nye medier” som interaktiv produksjon. Ismet er veldig opptatt av teknologi, popkultur og ikke minst, dataspill og har jobbet for større spillselskap som EA Playfish og Funcom.

 
 

TVIBIT KAFÉ


 

På Tvibits kafé Kringla lages maten fra bunnen av. Vi baker brød, scones og kanelsnurrer hver dag, kakene er bakt av vår egen konditor og kaffe er kortreist fra Tromsø Kaffebrenneri. 

 
 Margrethe Lind  Tlf: 400 56 517 Margrethe.Lind@tromso.kommune.no  Daglig leder i kaf é kringla

Margrethe Lind
Tlf: 400 56 517
Margrethe.Lind@tromso.kommune.no

Daglig leder i kafé kringla

 Nina-Agnethe Myrvoll

Nina-Agnethe Myrvoll

 Chia ju Li

Chia ju Li


TVIBIT HELSE


På helsestasjonen jobber for helsesøster, lege og psykologistudenter (Psykhjelpa). Alle har taushetsplikt. Det er gratis å komme hit og vi har åpent på ettermiddagstid.

Du kan komme hit med spørsmål om helsa di og om kropp, seksualitet og seksuell identitet. Du kan få resept på hormonell prevensjon, hente kondomer, ta graviditetstest og du kan teste deg for seksuelt overførbare infeksjoner. Noen ganger kan være behov for å snakke om egne bekymringer eller bekymringer i forhold til andre.

Helsesøster og lege har drop-in timer og Psykhjelpa har timebestilling.

Tlf: 47673456

lytteposten@tromso.kommune.no

Følg oss på Facebook.

 Merete Nypan Helsesøster Tlf: 47673456 merete.nypan@tromso.kommune.no

Merete Nypan
Helsesøster
Tlf: 47673456
merete.nypan@tromso.kommune.no

 Randi Elisabeth Olsen Helsesøster Tlf: 47673456 randi.elisabeth.olsen@tromso.kommune.no

Randi Elisabeth Olsen
Helsesøster
Tlf: 47673456
randi.elisabeth.olsen@tromso.kommune.no

 Maria Larsson Helsesøster Tlf: 47673456 maria.larsson@tromso.kommune.no

Maria Larsson
Helsesøster
Tlf: 47673456
maria.larsson@tromso.kommune.no


 
 Edvarda Louise Salomonsen Medisinerstudent Tlf: 47673456  Edvarda.Louise.Salomonsen@tromso.kommune.no

Edvarda Louise Salomonsen
Medisinerstudent
Tlf: 47673456

Edvarda.Louise.Salomonsen@tromso.kommune.no

 
 

TEKNIKERE


 Mari Joanne Gaustad Hagen

Mari Joanne Gaustad Hagen