Dokfilmfangst 2017 Del 1

Hei og hå!

Da er Dokfilmfangst 2017 i gang! Dokfilmfangst er en dokumentarfilmworkshop som nå har vært arrangert siden 2010. Over tid lager ungdommene en dokumentarfilm hver, eller i gruppe, fra ide til ferdig film, som vil bli vist under Tromsø Internasjonale Filmfestival 2018. Denne helga har vi vært i Mosjøen sammen med en gjeng flotte ungdommer! Gry Elisabeth Mortensen, fra suksess-dokumentaren "Ishavsblod - De siste selfangerne", er workshopleder i år. I helga har ungdommene lært masse om hvordan man utvikler egne ideer og planlegger en dokumentarfilm. Vi har hatt øvelser i intervjuteknikker og kamerabruk. Deltakerne starter filmopptak i sommerferien.


Lykke til med filmingen alle sammen! Vi møtes i august på neste workshop, som vil handle om filmklipp. 

 

På bildet: Håkon, Richard, Emma, Gry, Sofian og Aleksandra.

På bildet: Håkon, Richard, Emma, Gry, Sofian og Aleksandra.