Er du filmskaper og lyst til å instruere filmverksted?

We want you!

På filmverkstedene våre jobber vi alltid med to instruktører innen filmtypene; musikkvideo, dokumentarfilm og fiksjonsfilm.


Vi jobber med produsenter, regissører, skuespillere, fotografer, videokunstnere, produksjonsdesigner og youtubere etc. På filmverksteden jobber vi med 9. klasse og man trenger ikke å ha masse erfaring med DKS eller pedagogikk, det viktigste her er at elevene møter den profesjonelle kunsten i skoletiden sin. På Tvibit har vi lenge gjennomført filmverksteder. Instruktørene som jobber med oss må tilpasse seg opplegget vårt, men er rom for personlig touch. Dette skjer i dialog med vår DKS arrangør.

Hvert skoleår har vi produksjons dager fra september til og med februar. Hver klasse som kommer til oss representerer en skole som allerede har valgt om de vil instrueres i fiksjon, musikkvideo eller dokumentar. Skolene har valgt filmtypen på forhånd, og når hver klasse kommer har vi dem i to dager sammenhengende. Dette skaper dybde i gruppearbeidet som vil produsere to/tre ferdige filmer til slutt. Høres dette spennende ut for deg? Nederst på denne siden kan du se hva du må gjøre for å kunne jobbe med filmverksted hos oss.

Vi ønsker instruktører som ikke nødvendigvis har klasseromerfaring, men har ett profesjonelt forhold til film, arbeid å vise til og formidlings lyst. Man må ha ferdigheter i redigeringsprogrammet Adobe Premiere Pro, og på forhånd sette seg inn i opplegget som vi har utviklet over tid. Dette skjer i vår dialog med vår DKS arrangør, Espen Nomedal.


Hvis du vil jobbe med oss trenger vi at du sender en søknad på https://portal.denkulturelleskolesekken.no innen 01. Oktober for neste skoleår.

Skriv om deg selv, din filmkompetanse og hvorfor du vil instruere på filmverksted for ungdom. Søknaden skal ha Tromsø Kommune som mottaker i skjemaet.

Spørsmål?

Ta kontakt med vår DKS arrangør Espen Nomedal