Tvibit holder stengt inntil videre.

Oppdatert info 03.04.20

For info om helsestasjonen les lenger ned i saken.

Kjære publikum,

Tvibit har etter anbefalinger fra helsemyndighetene valgt å stenge huset fra og med 12.03.2020 med umiddelbar virkning og frem til og med 13.april. Alle aktiviteter og arrangementer blir utsatt/avlyst. Hvis du har avtalt lån av rom i denne perioden vil dette ikke være mulig før vi er tilbake i vanlig drift. Vi kontakter de det gjelder.

Hvis det er behov for å hente musikkutstyr som står lagret på huset kan dette gjøres i dag frem til kl.18.00 og etter avtale hverdager mellom 12 – 16.00. Ta kontakt på 776 97 870.

Deler av staben har hjemmekontor og kan ta imot henvendelser.

Du kan også kontakte oss for lån/leie av rom som skal brukes fra mandag 30.mars – med forbehold om at huset er i vanlig drift igjen.

Kontaktinformasjon finner du her: tvibit.net/kontakt

Ta vare på hverandre!

Informasjon fra Helsestasjon for ungdom, Tvibit. (oppdatert 03.04.20)

Helsestasjon for ungdom, Tvibit, vil fra mandag 16.mars sette inn flere tiltak for å begrense smittespredningen av koronaviruset. Den største endringen er at det inntil videre ikke vil være tilbud om drop-in hos oss, men du kan ringe og bestille time.

Alle som ønsker å teste seg for klamydia, få resept på prevensjon o.l. eller ønsker legetime må bestille dette på forhånd. Vi kan nås på telefon 47673456, alle hverdager, også i påskeuka.

Åpent for timeavtale med lege/helsesykepleier:

Mandager, onsdager, Torsdager kl. 14.00 - 18.00 (ikke åpent for timeavtale Mandag i påskeuka)

Fra 14 april åpner Psykhjelpa opp igjen. Om du ønsker å snakke med psykologstudent, ring oss på telefon 47673456 for timeavtale. Inntil videre er det telefonsamtaler eller videosamtaler de kan tilby😊

For å unngå spredning av koronavirus, er det viktig for oss at du leser dette:

Hvis du er syk og hoster, har feber, sår hals, eller hodepine ønsker vi ikke at du kommer til helsestasjon for ungdom. Det samme gjelder hvis du har kommet hjem fra utlandet eller sør for Dovre de siste 14 dagene.

Se mer informasjon om koronaviruset på www.FHI.no

Mia Eriksen