Tilbake til alle arrangementer

EYW: Use Your Voice - Filmworkshop med Anders Emblem


  • Parkgata 27/29 29 Parkgata Tromsø, Troms, 9008 Norway (kart)

Filmregissør og manusforfatter Ander Emblem kommer til Tvibit for å formidle, sin reise som filmskaper, og hvordan han lager lavbudsjettspillefilm i regionen utenfor systemet.

Han står bak den kritikerroste ‘A Human Position’ som åpnet TIFF 2022, og har ellers blitt vist ved Kosmorama i Trondheim, International Filmfestival Rotterdam, San Sebastian International Filmfestival og ved siden av kinodistribusjon. Anders bor og jobber fra Ålesund, og har master i mediestudier fra UiO og har tidligere laget spillefilmen ‘Skynd deg Sakte’ i 2018 og er i gang med sin tredje film utenfor systemet.

Anders er kjent for sin lavmelte, personlige stil hvor han bruker tid på egen måte. Lange takninger og rolig klipp. Anders stoler på at vi som tilskuere vil prøve å forstå og fortålke. Han kjent for å gjøre mye ut av lite. Emblem har fungert både som produsent, forfatter, har regissør og klipper på sine filmer. Vi hadde gleden av å ha Anders med på som mentor på NUFF i 2019.

På Tvibit vil han møte unge filmskapere som ønsker å få innsyn i lavbudsjettsfilmskaping fra idéutvikling til opptak og distribusjon. Anders kommer til å dele egne erfaringer over to dager. I løpet av disse to dagene vil du bli kjent med Anders og hans filmskaping igjennom seminar, visning av klipp og diskusjon.

Kl.11:00-15:00 med lunsj og felles middag på ettermiddag (inkludert)
Kl.11:00-15:00 med lunsj (inkludert for deltagere)

Mandag-torsdag
Veiledning av ditt eget prosjekt med Anders Emblem

Hele arrangementet er GRATIS

Er du interessert og har spørsmål? Send en epost til Espen hos oss på Tvibit film, du når han på espen.nomedal@tromso.kommune.no

Workshopen arrangeres som en del av European Youth Week 2024.
Den europeiske ungdomsuken arrangeres av EU-kommisjonen med sikte på å feire og oppmuntre til ungdomsengasjement og et aktivt medborgerskap over hele Europa. Den øker bevisstheten om unge menneskers medbestemmelse i beslutningsprosesser, fremmer dialog mellom unge mennesker og beslutningstakere og setter søkelyset på talentene og prosjektene til unge europeere. Denne viktige europeiske ungdomssamlingen veksler hvert annet år med «European Youth Event» organisert av Europaparlamentet.

Facebook-arrangement HER.