Tilbake til alle arrangementer

EYW: Eksklusiv visning av "A Human Position"

  • Parkgata 27/29 29 Parkgata Tromsø, Troms, 9008 Norway (kart)

I den sjarmerende byen Ålesund følger vi livene til Asta og Live, to romkamerater med en felles kjærlighet for katter, lange frokoster, og japanske temakvelder. Mens Live finner glede i å restaurere gamle stoler, strever Asta med å finne tilbake til sin karriere som journalist etter en traumatisk hendelse. Deres hverdag tar en uventet vending da Asta graver dypt i en historie om en asylsøker som mystisk forsvant etter et vedtak om utvisning fra Norge. Dette blir et vendepunkt som utfordrer hennes perspektiver på livet og menneskeheten.

Filmen er regissert, produsert og skrevet av prisbelønte Anders Emblem. "A Human Position" en film som vekker følelser med sin varme, melankoli og kunstneriske særegenhet. Filmen ble var årets åpningsfilm ved Tromsø Internasjonale Filmfestival 2022 og har mottatt strålende kritikker for sitt elegante og vakkert komponerte drama.

Det blir introduksjon og QnA med regissøren Anders Emblem og Tvibit filmsjef Espen Nomedal.

Arrangementet er gratis, uten påmelding, det er bare å dukke opp!

//


Workshopen arrangeres som en del av European Youth Week 2024.
Den europeiske ungdomsuken arrangeres av EU-kommisjonen med sikte på å feire og oppmuntre til ungdomsengasjement og et aktivt medborgerskap over hele Europa. Den øker bevisstheten om unge menneskers medbestemmelse i beslutningsprosesser, fremmer dialog mellom unge mennesker og beslutningstakere og setter søkelyset på talentene og prosjektene til unge europeere. Denne viktige europeiske ungdomssamlingen veksler hvert annet år med «European Youth Event» organisert av Europaparlamentet.

Facebook-arrangement HER.

Senere arrangement: 17. april
Fight Night