Tilbake til alle arrangementer

EYW: Gratiskonsert med bandet Homo

  • Parkgata 27/29 29 Parkgata Tromsø, Troms, 9008 Norway (kart)

Kom på konsert hos oss under European Youth Week. Vi fyrer av Homo i salen fra 18:00, det blir full funk og topp stemning!

Det blir først gratis hybelmiddag fra 1600 med quiz, før bandet går på 18:00.

Om Homo
Homo er et stort, vakkert, ungt, fresht, og fargerikt band fra Tromsø! Felles for alle medlemmer, er at de har gått på musikklinja ved Kongsbakken VGS, og har møttes i det tette og innholdsrike musikkmiljøet i Tromsø.
Besetningen inneholder intet annet enn leadvokal, kor, tromme, bass, gitar, og ei glitrende blåserekke bestående av trombone, altsaxofon, barytonsaxofon, og trompet. Sjangermessig plasserer de seg selv i funken, men musikken inneholder også tydelige sjangertrekk fra blant annet rock, pop, og soul.

//
Arrangementet arrangeres som en del av European Youth Week 2024.
Den europeiske ungdomsuken arrangeres av EU-kommisjonen med sikte på å feire og oppmuntre til ungdomsengasjement og et aktivt medborgerskap over hele Europa. Den øker bevisstheten om unge menneskers medbestemmelse i beslutningsprosesser, fremmer dialog mellom unge mennesker og beslutningstakere og setter søkelyset på talentene og prosjektene til unge europeere. Denne viktige europeiske ungdomssamlingen veksler hvert annet år med «European Youth Event» organisert av Europaparlamentet.

Tidligere arrangement: 18. april
EYW: GRATIS hybelmiddag med quiz og konsert
Senere arrangement: 19. april
Fargespill Tromsø