Tilbake til alle arrangementer

EYW: Espens hjørne - Livet er vakkert med Mohamed Jabaly

  • Parkgata 27/29 29 Parkgata Tromsø, Troms, 9008 Norway (kart)

Vår egen film-Espen intervjuer filmskaper Mohamed Jabaly i forbindelse med Norges-lanseringen av prisvinnende filmen “Livet er vakker”. Filmen handler om Mohameds besøk til NUFF i 2014, da grensene til Gaza stenger. Mohamed blir stuck i det arktiske vinter-Norge. Han vet ikke at det skal ta syv år før han kan treffe familien sin igjen. “Livet er vakkert” åpnet årets TIFF og vant for beste Regi i konkurranseprogrammet under IDFA i Amsterdam, den beste film i internasjonale konkurransen under One World International Human Rights Film Festival i Praha, og Gilda Vieira De Mello-prisen i FIFDH i Geneva. Vår samtale med Mohamed kommer til å dreie seg om kulturutveksling, kultursjokk og prosessen bak å lage denne filmen. Kjøp deg en kaffe og en kanelsnurr i kafe kringla og delta på denne viktige samtalen.

Dette talkshowet skjer i forbindelse med Norgespremieren av filmen samme dag 18:00. Billetter til denne kjøpes separat hos Aurora Fokus Kino.

Talkshowet er gratis og krever ingen billett.

Filmen har Norgespremiere på Aurora kino Fokus kl. 18:00 samme dag.

Kjøp billetter til filmvisningen HER.

//
Arrangementet arrangeres som en del av European Youth Week 2024.
Den europeiske ungdomsuken arrangeres av EU-kommisjonen med sikte på å feire og oppmuntre til ungdomsengasjement og et aktivt medborgerskap over hele Europa. Den øker bevisstheten om unge menneskers medbestemmelse i beslutningsprosesser, fremmer dialog mellom unge mennesker og beslutningstakere og setter søkelyset på talentene og prosjektene til unge europeere. Denne viktige europeiske ungdomssamlingen veksler hvert annet år med «European Youth Event» organisert av Europaparlamentet.

Facebook-arrangement HER.

Tidligere arrangement: 19. april
Norges Beste Gamer - finale 2023
Senere arrangement: 23. april
Kreativ Tirsdag - Brodering