Lunsjkonsert: Malin Pettersen

The North Country Fair arrangerer lunsjkonsert med Malin Pettersen i Kringla 24. mai kl. 14.00.

The North Country Fair presenterer: MALIN PETTERSEN

Malin Pettersen kommer tilbake til Tromsø, denne gangen er det for å presentere sitt flunkende nye soloprosjekt. Med seg på gitar har hun Nikolai Grasaas som spiller med blant andre Bendik Brænne og Morten Abel. 

Hun har gjort stor suksess som vokalist og låtskriver i americana-bandet Lucky Lips, men nå er endelig tiden inne for at hun skal ta steget frem og debutere som soloartist. 4. mai slippes Malin Pettersens første soloalbum. 

«References pt. 1» introduserer Malin som soloartist til folk og fe for aller første gang, og er et album som beveger seg fra uhemmede villhester i det ene øyeblikket, til amerikansk folk i det neste, og til pop i det andre. Platen hviler på en større referanse-base enn den man er vant til å assosiere Malin med og om albumet sier Malin selv:

Vi gleder oss til besøk i Kafé Kringla av talentfulle Malin Pettersen!

Facebook event: HER

Mia EriksenComment