Musikkfabrikkene i Tromsø

Musikkfabrikkene i Tromsø har tilbud til deg som har lyst til å lære å spille ett eller flere instrumenter. Vi tilbyr opplæring i gitar, bass, keyboard, trommer, sang og samspill i band. Du er velkommen både som nybegynner og dersom du har spilt før. Nedre aldersgrense er 12 år (vi har ingen øvre aldersgrense).

Priser Undervisning

600,- per semester for 30 minutter undervisning i uken

900,- per semester for 60 minutter undervisning i uken

600,- per bandmedlem per semester for 60 minutter med instruktør

For bandøvinger utenom undervisning, gjelder normale satser for øving på Tvibit. 80,- pr  time for band og 50,- for solist. Solistøvinger er gratis på solistrommene for ungdom under 26.år. Mer info og registrering her. 

For spørsmål om instrument- og/eller bandundervisning, ta kontakt med Tvibit/Kofor på tlf 489 90 095 eller e-post, merk eposten med "musikkfabrikkene". 

 

Dj-workshops

Gratis kurs med Tromsøs aller beste dj’er! Vil du lære deg mer om hvordan man bruker forskjellig dj-utstyr og hva som må til for å bli en god dj? Kom på Tvibit og bli med på workshops! Neste workshop blir 14. mars 2018. Ta kontakt om du ønsker mer info om øvingstilbudet for djs.  

 

DJ-Øving

Vi har 2x CDJ-2000NXS2 og en DJM-900Nexus liggende i en flight som kan settes opp for de som ønsker å øve på dj-set. Ta kontakt på 489 90 095 eller pr email om du vil booke øving. Det er gratis å øve hos oss for de som er under 26 år. 

 

 Studioopplæring

Har du lyst å bli musikkprodusent eller lære deg å ta opp musikk på proft utstyr? Vi har flunkende nye maskiner med Logic Pro som man kan bruke gratis. Ta kontakt med Helge Hansen for opplæring i bruk av utstyr: Tlf.: 489 90 095  evt send e-post.

 

Øvingstilbud

Ønsker du å øve på Tvibit? Vi har et kjempegodt tilbud til unge band som har lyst å øve i flotte nye øvingsrom med prima nytt utstyr. Ta kontakt og vi gir deg et topp tilbud uansett behov. Les mer! 

 

Konsert på Tvibit

Alle unge band og artister kan booke seg inn gratis i den nye salen og spille torsdagskonsert. Vi stiller med lyd, lys og trykking av plakater. Helt enkelt, ta kontakt og vis frem ditt band på Tvibit! Les mer!