Tvibit HUSET


Christian Hyld Tlf: 776 97 870 christian@tvibit.net Leder på Tvibit. Christian har jobbet på Tvibit siden 2000, han begynte som sivilarbeider, har vært leder for Filmveksthuset og er nå leder for Tvibit. Områder: Leder, økonomi, personal administrasjon.

Christian Hyld
Tlf: 776 97 870
christian@tvibit.net

Leder på Tvibit. Christian har jobbet på Tvibit siden 2000, han begynte som sivilarbeider, har vært leder for Filmveksthuset og er nå leder for Tvibit.

Områder: Leder, økonomi, personal administrasjon.

Sif Vik Tlf: 776 97 870 sif@tvibit.net Plan- og utviklingsleder på Tvibit. Har ansvar for nye utviklingsprosjekter, nettverk- og myndighetskontakt, utadrettet virksomhet, forankring, prosjekter, drift, administrasjon, personal, Unginfo, Aktiv Ungdom-programmet & foredrag.  Sif er også lokalkontakt for Aktiv Ungdom i Troms, sammen med Vilde. .

Sif Vik
Tlf: 776 97 870
sif@tvibit.net

Plan- og utviklingsleder på Tvibit. Har ansvar for nye utviklingsprosjekter, nettverk- og myndighetskontakt, utadrettet virksomhet, forankring, prosjekter, drift, administrasjon, personal, Unginfo, Aktiv Ungdom-programmet & foredrag. 

Sif er også lokalkontakt for Aktiv Ungdom i Troms, sammen med Vilde.

.

Karl Kristian Hansen Tlf: 776 97 870 karl@tvibit.net Ansvarlig for booking av kontorplass og møterom i 3. etg, koordinering av utvekslingsprosjektet Screen, Yoghurt Kulturakselerator, samt veiledning, ideutvikling & prosessledelse på diverse prosjekter.

Karl Kristian Hansen
Tlf: 776 97 870
karl@tvibit.net

Ansvarlig for booking av kontorplass og møterom i 3. etg, koordinering av utvekslingsprosjektet Screen, Yoghurt Kulturakselerator, samt veiledning, ideutvikling & prosessledelse på diverse prosjekter.

 
Mia Eriksen Tlf: 776 97 870 mia@tvibit.net Produsent på Tvibit.

Mia Eriksen
Tlf: 776 97 870
mia@tvibit.net

Produsent på Tvibit.

Vilde Fjeldheim Wold Tlf: 776 97 870 vilde@tvibit.net Aktivitetskoordinator og ansvar for booking og koordineringa av aktiviteter knyttet til Tvibit Ung. Prosjektleder for Musikkfest Tromsø, og ansvarlig for Tvibits Prosjektvugge. 

Vilde Fjeldheim Wold
Tlf: 776 97 870
vilde@tvibit.net

Aktivitetskoordinator og ansvar for booking og koordineringa av aktiviteter knyttet til Tvibit Ung. Prosjektleder for Musikkfest Tromsø, og ansvarlig for Tvibits Prosjektvugge. 

Katja Abrámova Tlf: 776 97 870 katja@tvibit.net Booking, Prosjektvugga, Musikkfest, Prosjektveiledning.

Katja Abrámova
Tlf: 776 97 870
katja@tvibit.net

Booking, Prosjektvugga, Musikkfest, Prosjektveiledning.

 
Jens K Styve Tlf: 776 97 870 jens@tvibit.net Kommunikasjonsansvarlig på Tvibit. Har tidligere jobbet som forfatter, illustratør og grafisk formgiver.

Jens K Styve
Tlf: 776 97 870
jens@tvibit.net

Kommunikasjonsansvarlig på Tvibit. Har tidligere jobbet som forfatter, illustratør og grafisk formgiver.

 

TVIBIT MUSIKK

Øvingsrom for band, solistrom, Musikkfabrikkene, 

produksjonssuiter og et studio i verdensklasse.


Fredrik Forssman Tlf: 776 97 870 fredrik@tvibit.net Leder for Tvibit Musikk, KOFOR og bookingansvarlig for Kysten Studio.

Fredrik Forssman
Tlf: 776 97 870
fredrik@tvibit.net

Leder for Tvibit Musikk, KOFOR og bookingansvarlig for Kysten Studio.

Anette Tunheim Jakobsen Tlf: 776 97 870 anette@tvibit.net Bookingansvarlig for Tvibit Scene og kurator for musikkfaglig tilbud gjennom Tvibit Musikk og KOFOR

Anette Tunheim Jakobsen
Tlf: 776 97 870
anette@tvibit.net

Bookingansvarlig for Tvibit Scene og kurator for musikkfaglig tilbud gjennom Tvibit Musikk og KOFOR

Jonas Sivertsen Tlf: 489 90 095 jonas@tvibit.net Lydteknisk ansvarlig på Tvibit og ansvarlig for instrument og bandundervisning gjennom Musikkfabrikkene i Tromsø. 

Jonas Sivertsen
Tlf: 489 90 095
jonas@tvibit.net


Lydteknisk ansvarlig på Tvibit og ansvarlig for instrument og bandundervisning gjennom Musikkfabrikkene i Tromsø. 

 
Helge-André Hansen Tlf: 489 90 095 helge@tvibit.net Lydtekniker og ansvarlig for booking av øvingsrom og studiopplæring gjennom Musikkfabrikkene.

Helge-André Hansen
Tlf: 489 90 095
helge@tvibit.net

Lydtekniker og ansvarlig for booking av øvingsrom og studiopplæring gjennom Musikkfabrikkene.

 

Tvibit Film


 

Vi er et ressurs- og kompetansesenter for ungdomsfilm i Nord-Norge.

 
Terje André Nymark Tlf: 776 97 870 terje@tvibit.net Terje har ansvaret for talentutvikling i filmveksthuset. Han jobber med filmgrupper lokalt, og arbeider med å utvikle ungdomsfilmmiljøer i landsdelen forøvrig. Han er eksil-Vesteråling med filmutdannelse fra London Film School, og har jobbet som tekstforfatter og filmregissør i Tromsø i ti år. Områder: talentutvikling, filmkurs, Tvibit Talentfilmfond og veiledning manus/regi.

Terje André Nymark
Tlf: 776 97 870
terje@tvibit.net

Terje har ansvaret for talentutvikling i filmveksthuset. Han jobber med filmgrupper lokalt, og arbeider med å utvikle ungdomsfilmmiljøer i landsdelen forøvrig. Han er eksil-Vesteråling med filmutdannelse fra London Film School, og har jobbet som tekstforfatter og filmregissør i Tromsø i ti år. Områder: talentutvikling, filmkurs, Tvibit Talentfilmfond og veiledning manus/regi.

Hermann Greuel Tlf: 776 97 870 hermann@tvibit.net Hermann er prosjektleder for NUFF- Nordisk Ungdoms Filmfestival som finner sted i Tromsø hvert år i juni. For mer informasjon kan du se på www.nuff.no. Syns du dette virker interessant, ta kontakt med Hermann! Hermann jobber også med internasjonale prosjekter knyttet til Filmveksthuset. Områder: Nordisk Ungdomsfilmfestival og internasjonale prosjekter

Hermann Greuel
Tlf: 776 97 870
hermann@tvibit.net

Hermann er prosjektleder for NUFF- Nordisk Ungdoms Filmfestival som finner sted i Tromsø hvert år i juni. For mer informasjon kan du se på www.nuff.no. Syns du dette virker interessant, ta kontakt med Hermann! Hermann jobber også med internasjonale prosjekter knyttet til Filmveksthuset. Områder: Nordisk Ungdomsfilmfestival og internasjonale prosjekter

Tonje Ness Meinhardt Tlf: 776 97 870 tonje@tvibit.net Tonje jobber som produsent på Filmveksthuset. Hun arrangerer workshops og rekrutterer til de, workshops i Tromsø eller i Nord-Norge generelt. Hun er fra Nord-Trøndelag og har norsk/britisk bachelorgrad i Film- & TV-produksjon.

Tonje Ness Meinhardt
Tlf: 776 97 870
tonje@tvibit.net

Tonje jobber som produsent på Filmveksthuset. Hun arrangerer workshops og rekrutterer til de, workshops i Tromsø eller i Nord-Norge generelt. Hun er fra Nord-Trøndelag og har norsk/britisk bachelorgrad i Film- & TV-produksjon.

 
Stian Andreassen Tlf: 776 97 870 stian@tvibit.net Teknisk ansvarlig og fotograf for Filmveksthuset. Har filmutdannelse fra Norges Kreative Høyskole i Trondheim. Har ansvaret for filmutstyret og utlån, samt dokumentasjon av det som skjer på Tvibit.

Stian Andreassen
Tlf: 776 97 870
stian@tvibit.net

Teknisk ansvarlig og fotograf for Filmveksthuset. Har filmutdannelse fra Norges Kreative Høyskole i Trondheim. Har ansvaret for filmutstyret og utlån, samt dokumentasjon av det som skjer på Tvibit.

Ismet Bachtiar Tlf: 776 97 870 ismet@tvibit.net Ismet Bachtiar er filmkonsulent på Filmveksthuset Tvibit med hovedfokus for ”nye medier” som interaktiv produksjon. Ismet er veldig opptatt av teknologi, popkultur og ikke minst, dataspill og har jobbet for større spillselskap som EA Playfish og Funcom. Områder: Filmveksthuset Tvibit, lokale og internasjonale prosjekter.

Ismet Bachtiar
Tlf: 776 97 870
ismet@tvibit.net

Ismet Bachtiar er filmkonsulent på Filmveksthuset Tvibit med hovedfokus for ”nye medier” som interaktiv produksjon. Ismet er veldig opptatt av teknologi, popkultur og ikke minst, dataspill og har jobbet for større spillselskap som EA Playfish og Funcom.

Områder: Filmveksthuset Tvibit, lokale og internasjonale prosjekter.

Espen Nomedal Tlf: 776 97 870 espen@tvibit.net Espen er filmkonsulent på Filmveksthuset med ansvar for Den Kulturelle Skolesekken ressurssenter. Han utvikler, produserer og instruerer filmkurs/filmworkshops på Tvibit, festivaler og skoler. Områder: DKS-ressurssenter, filmkurs, Tvibit Talentfilmfond.

Espen Nomedal
Tlf: 776 97 870
espen@tvibit.net

Espen er filmkonsulent på Filmveksthuset med ansvar for Den Kulturelle Skolesekken ressurssenter. Han utvikler, produserer og instruerer filmkurs/filmworkshops på Tvibit, festivaler og skoler.

Områder: DKS-ressurssenter, filmkurs, Tvibit Talentfilmfond.

 
Madelen Eliasson Tlf: 776 97 870 madelen@tvibit.net Koordinerer utveksling av deltakere i prosjektet SCREEN

Madelen Eliasson
Tlf: 776 97 870
madelen@tvibit.net

Koordinerer utveksling av deltakere i prosjektet SCREEN

 

TVIBIT KAFÉ


 

På Tvibits kafé Kringla lages maten helt fra bunnen. Vi baker brød, scones og kanelsnurrer hver dag, kakene er bakt av vår egen konditor og kaffe er kortreist fra Tromsø Kaffebrenneri. 

 
Margrete Lind

Margrete Lind

Nina-Agnethe Myrvoll

Nina-Agnethe Myrvoll


TVIBIT HELSE


 

På helsestasjonen jobber helsesøster, lege og psykologistudenter (Psykhjelpa). Alle har taushetsplikt. Du kan komme hit med både små og store problemer, få resept på prevensjon og du kan teste deg for kjønnssykdommer. Mange kommer med utfordringer knyttet til kropp, seksualitet og seksuell identitet. Det kan også være ulike bekymringer for helse, rusproblematikk og spiseforstyrrelser. Helsesøster og lege har drop-in timer og Psykhjelpa har timebestilling.

 

Tlf: 47673456

lytteposten@tromso.kommune.no

 
 
Merete Nypan

Merete Nypan

Tlf: 47673456

Randi Elisabeth Olsen

Randi Elisabeth Olsen

Tlf: 47673456

Maria Larsson

Maria Larsson

Tlf: 47673456